Café de Brug gaat door in een andere vorm

Fotograaf: Theo Van de Winkel

Jasper Haex, eigenaar en barman van Café De Brug, heeft drie jaar geleden met veel plezier de deuren van het café op het Bassin weer geopend. ‘’Het waren drie mooie en bijzondere jaren met veel ups en downs in deze coronatijd’’ vertelt Jasper.

Hij heeft onwijs genoten van de vaste gasten aan de bar met een biertje, de vriendinnengroepen die kwamen voor de cocktails en de geweldige drukbezochte feestjes zoals die met John Tana.

Te gek eindfeest

Maar vanaf december zal Café De Brug niet meer dagelijks de deuren openen maar wordt het café de locatie voor besloten feesten en partijen. Zaterdag 26 november organiseert Jasper met zijn team een te gek eindfeest om vervolgens de deuren te sluiten.

Tijdens het eindfeest ‘’nog eine dan’’ op de 26e zullen er meerdere optredens zijn van Hoondervel, Ed & Frans, Mark Gruijthuijsen en Stefan Wolter.

‘’Ik wil het graag feestelijk afsluiten omdat dat voor mij symbool staat voor de afgelopen jaren. Ondanks alle moeilijkheden met corona en het feit dat we meermaals onze deuren hebben moeten sluiten hebben we onwijs van alles genoten zoals Vastelaovendj, de kermis in Weert, de evenementen met mede horecacollega’s op het Bassin en de dagelijkse praatjes met vaste gasten. In één woord het was  ‘’onvergetelijk’’, aldus Jasper.

Wel open voor jouw feest en bij grote activiteiten

Vanaf januari zal Café De Brug haar deuren nog enkel openen voor jouw feest. Heb je binnenkort dus iets te vieren: verjaardag, jubileum, familiereünie, bedrijfsborrel of heb je jouw diploma gehaald, dan kan dit gewoon in Café De Brug met de vertrouwde speciaal bieren en de meest fancy cocktails. ‘’We maken graag jouw feest compleet’’

Natuurlijk zal Café De Brug in 2023 ook geopend zijn met Vastelaovendj, Kermis Weert en andere grote activiteiten.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Stuur een mail naar [email protected] en kom in contact met Jasper voor de organisatie van jouw feest. Houd de socials van Café De Brug in de gaten voor meer informatie over het sluitingsfeest op 26 november @cafedebrugweert

Voordat het zo ver is staat onze agenda nog vol gepland met verschillende activiteiten:

  • 4 november Weert Swingt met inmiddels hun huisartiest Stefan Wolter.
  • 12 november speciaal bier zaterdag met speciaal bieren voor €3,50
  • 19 november de Sinter Silent Disco 3000 met de heren van Duffe Events.
  • 26 november ‘’nog eine dan’’ sluitingsfeest.