Meedenken over wandelroutes in Cranendonck?

Cranendonck – Woensdag 16 november a.s. organiseren gemeente Cranendonck en Routebureau Brabant een bijeenkomst over recreatieve wandelroutes in Cranendonck. De bijeenkomst is bedoeld om met inwoners en lokale partijen te bespreken hoe de wandelroutes in de gemeente kunnen worden verbeterd en het recreatief wandelen kan worden gestimuleerd.

Ongeveer 15 jaar geleden is in Cranendonck het zogenaamde ‘wandelroutenetwerk’ aangelegd, dat aansluit op de omliggende gemeenten, waaronder Weert. Dit is het bekende knooppuntensysteem met de groen-gele stickers en bordjes. Hiermee kunnen wandelaars hun eigen route op maat samenstellen. Daarnaast is er in de gemeente een aantal losse wandelrondjes met aparte bewegwijzering uitgezet. Ideeën en suggesties om de recreatieve wandelroutes mooier te maken of anderszins te verbeteren zijn welkom.

De bijeenkomst op 16 november begint om 19.00 uur en vindt plaats in gemeenschapshuis De Reinder, Grootschoterweg 119 in Budel-Schoot.

Iedereen is van harte uitgenodigd om deze wandelbijeenkomst bij te wonen! Graag vooraf aanmelden door een mailtje te sturen naar [email protected].