Gratis badminton beginnerstraining

Met deze energieprijzen kun je maar beter niet te veel avonden thuis zitten. Gelukkig zijn er nog enkele plekken vrij in de beginnerstrainingen van badmintonclub BC Weert’67.

De trainingen start begin november en zijn speciaal voor de beginnende senior of voor diegene die al eens een shuttle heeft geslagen en graag beter wil worden. De trainingen zijn op woensdagen in de sporthal op Boshoven.

BC Weert’67

BC Weert’67 is de badmintonvereniging in Weert en omstreken voor jong en oud, waar je zowel recreatief als competitief kunt badmintonnen en trainen. De vereniging heeft een gezellige sportkantine in eigen beheer voor na het badmintonnen.

Voor meer informatie en aanmelden voor de trainingen, of om gewoon eens langs te komen, kun je terecht op www.bcweert67.nl.