Medespelers mogen zich aansluiten bij ‘badminton overdag’

Plaats een reactie

Badminton is een populaire sport die door veel mensen wordt gespeeld, zowel op de camping als in de sporthal. Bij badminton worden bijna alle spieren in het lichaam gebruikt, waardoor het een ideale sport is voor mensen van alle leeftijden. Een groepje enthousiaste badmintonners in Weert zoekt nieuwe leden om hun gezellige en fanatieke groepje te versterken.

Elke vrijdagochtend van 9:00 – 11:00 uur wordt er fanatiek gebadmintond in de sporthal bij Aan de Bron. Het groepje gaat ook 1 a 2 keer per jaar gezellig lunchen. Aangezien badminton een sport is waarbij je medespelers en tegenstanders nodig hebt, kunnen ze nog wat nieuwe leden gebruiken om meer te wisselen met partijtjes spelen.

Als je interesse hebt in badminton en graag eens vrijblijvend wilt komen kijken of meespelen, ben je van harte welkom op de vrijdagochtend bij sporthal Aan de Bron in Weert. Je kunt zelfs een maand gratis proberen voordat je besluit om lid te worden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anne Hendrix, via telefoonnummer 06-15668892 of via e-mail [email protected]. De badmintonners kijken uit naar je komst en hopen je snel te verwelkomen in hun gezellige groepje.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef jouw reactie