Oproep aan alle oud-leden van de Krottepoffers

Foto via website Krottepoffers

Nederweert – Het is je vast niet ontgaan: de Krottepoffers vieren hun vijftigste verjaardag! Zo’ n mijlpaal verdient natuurlijk een speciaal feestje en de organisatie zou het erg leuk vinden als ook de oud-leden daarbij van de partij zouden zijn.

Het goudgerande feest vindt plaats op zaterdag 26 november vanaf 18.00 uur in de thuishaven van de Krottepoffers: De Pinnenhof in Nederweert.

Heb je zin en tijd om gezellig bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje en wil je de huldiging van drie gouden jubilarissen niet missen, stuur dan uiterlijk 5 november een mail naar [email protected]. De organisatie stuurt je dan een digitale uitnodiging met nadere informatie en instructies over hoe je je exact kunt aanmelden.

Graag zien ze jou en je eventuele partner op hun gouden jubileumfeest!