Politie nog altijd op zoek naar gevluchte bestuurder

De politie Weert is op zoek naar getuigen van het ongeval op de Graafschap Hornelaan dat gisterochtend heeft plaatsgevonden.

Ter hoogte van de kruising Graafschap Hornelaan – Vogelsbleek – Baroniestraat had een kop-staart botsing plaatsgevonden. De klap was zo hevig dat de auto, die van achteren werd aangereden, over een verkeerszuil werd geduwd.

De bestuurder van de auto die achterop de voorganger botste heeft de plaats van het ongeval verlaten zonder zijn identiteit bekend te maken. Het gaat volgens de politie om een mannelijke bestuurder die in donker gekleed was en kort, donker haar had. Hij zou via de Baroniestraat weggelopen zijn.

Heb jij het ongeval en/of deze bestuurder gezien en de politie nog niet gesproken? Heb je camerabeelden of tips over deze onbekend gebleven bestuurder? Neem dan contact met de politie van Basisteam Weert op door te bellen naar 0900-8844 onder vermelding van registratienummer 2022156956.

Je mag ook een bericht sturen via de social media kanalen van de politie Weert.