Première-avond ‘Aber der Kirche passiert nichts’ uitverkocht

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd
Beeld uit de filmdocumentaire 'Aber der Kirche passiert nichts'

De première-avond van de nieuwe filmdocumentaire ‘Aber der Kirche passiert nichts’ van Peter Crins en Peter Hermans is uitverkocht. Wel zijn er nog kaarten verkrijgbaar voor de zes overige vertoningen in Leveroy en Weert.

2,5 uur durende filmdocumentaire

De filmdocumentaire ‘Aber der Kirche passiert nichts’ duurt 2,5 uur. Peter Crins (tweevoudig winnaar Limburg Filmfestival) leverde al meerdere zeer succesvolle documentaires af, zoals onder meer ‘De Meysbergh’ en ‘Grensgeval’. Researcher Crins stuitte de afgelopen jaren op zoveel nieuw materiaal dat hij niet anders kon dan nog een filmdocumentaire maken.

Voor het maken van deze film heeft hij wederom zijn leermeester Peter Hermans ingeschakeld. Gebeurtenissen in zijn dorp waar jarenlang niemand over sprak, kwamen bovendrijven. Informatie diende zich aan en het was ‘kill your darlings’ voor Crins en Hermans, die over zoveel nieuw materiaal beschikten. 

Vertoningen

De filmdocumentaire ‘Aber der Kirche passiert nichts’ is te zien in zaal Pestoeërskoel in Leveroy, Sillenhoek 4, op:

  • Vrijdag 18 november om 19.30 – UITVERKOCHT
  • Zaterdag 19 november om 14.00 uur
  • Zaterdag 19 november om 19.30 uur
  • Zondag 20 november om 14.00 uur
  • Zondag 20 november om 19.30 uur

Op zaterdag 10 december is de Weerter première van de filmdocumentaire in het Munttheater, Collegeplein 3 in Weert. ‘Aber der Kirche passiert nichts’ is die dag zowel om 14.00 uur als om 19.30 uur te bekijken.

Tickets voor alle vertoningen zijn te koop via de website www.aberderkirche.nl en kosten €13,50 inclusief een pauzeconsumptie. 

De organisatie is in handen van Fanfare Concordia Leveroy in samenwerking met De Aldenborgh en Koninklijk LGOG.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie