Winnaar prijsvraag groentenpakketten Herenboeren Land van Weert

Tijdens de open dag van de Herenboeren Land van Weert hebben veel bezoekers de prijsvraag ingevuld. Zij werden uitgenodigd om de winkelwaarde in te schatten van een wekelijks onbespoten groentenpakket (inclusief eieren en kruiden) voor twee personen in de maand september. De leden betalen hiervoor wekelijks € 11,00, ook in 2023!

De winnaar was familie Barten. Hun antwoord zat het dichts bij de winkelwaarde van € 43,28.  Zij mogen acht weken lang op de boerderij gratis het wekelijkse groentenpakket ophalen. Ook de winnaars van tweede prijs en derde prijs hebben inmiddels bericht ontvangen.

Lokaal voedsel

Herenboeren Land van Weert is een initiatief van een groep inwoners uit de regio Weert en Nederweert. Wat ze willen is gezond en lekker eten voor een goede prijs. Ze produceren hun eten in eigen omgeving en doen boodschappen op deze boerderij. Zo eten we met de seizoenen mee.

Heb je interesse in de Herenboeren? Meld je dan via de website aan voor een zondagse rondleiding: https://landvanweert.herenboeren.nl/rondleidingen/.