Automobilist gewond na aanrijding op de N266 in Someren

Someren – De hulpdiensten zij donderdagmiddag omstreeks 17.45 uur gealarmeerd voor een aanrijding met de letsel op de Kanaaldijk Zuid (N266) in Someren.

Een automobilist afkomstig uit de richting van de Sluis 13 trok met zijn auto op en zag daarbij een passerende auto, die vanuit Nederweert over de N266 aan kwam rijden, over het hoofd. De bestuurder die over de N266 reed kon niet tijdig remmen, waardoor er een flinke aanrijding ontstond.

Bij de aanrijding is één van de bestuurders gewond geraakt en voor verder onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De andere bestuurder is nagekeken door het ambulancepersoneel en kwam met de schrik vrij.

Beide auto’s raakten zwaar beschadigd en worden afgesleept door een berger. Door de aanrijding zijn er behoorlijk wat brokstukken op het wegdek terecht gekomen. De kruising is tijdelijk afgesloten om het wegdek schoon te maken en de voertuigen te bergen. Het verkeer werd omgeleid door de politie.