St. Andrew’s Day bij Richard’s Bar

Op zaterdag 26 wordt bij Richard’s Bar de traditionele Schotse feestdag St. Andrew’s Day gevierd. Officieel vindt deze dag plaats op 30 november, maar bij Richard’s Bar maken ze er in het voorafgaande weekend een pre-party van!

In Schotland wordt deze nationale feestdag uitbundig gevierd met traditionele muziek, eten en drinken. Aangezien ze bij Richard’s Bar groot fan zijn van Schotland – en dan vooral de whisky’s die er vandaan komen – hebben ze besloten dit feest mee te vieren.

Programma

De festiviteiten beginnen overdag al, met live-muziek en aansluitend een speciaal samengestelde whiskyproeverij. Voor de liefhebbers is er homemade haggis, geserveerd met neeps & tatties. Een traditioneel Schots gerecht!

Rond de klok van 18.00 uur zal de gehele bar getuige zijn van een waar spektakel: het optreden van een bagpiper. En niet zomaar eentje, maar iemand die talloze prijzen binnen heeft mogen halen als professionele bagpiper.

In de avonduren is er wederom live-muziek van de Sessioneers – een uptempo folkband met veel allure. Zij zullen deze feestdag op originele wijze afsluiten.

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 26 november 2022
  • Tijd: van 15.00 tot 23.00 uur
  • Locatie: Richard’s Bar, Beekstraat 87 in Weert
  • Entree: gratis
  • Reserveren voor haggis, neeps & tatties is gewenst
  • Meer informatie: www.richardsbar.nl