Jeugdprinsenpaar van de Pinmaekers Nederweert

Nederweert – In een volle zaal van het Pinnenhof in Nederweert heeft V.V. de Pinmaekers zondag het nieuwe jeugdprinsenpaar feestelijk gepresenteerd. Het jeugdprinsenpaar zal worden gevormd door jeugdprins Goof I (Verheijen) en jeugdprinses Lana (Coolen). Heeft jeugdprinsenpaar zal worden bijgestaan door adjudant Noud Meulen.

Jeugdprinsenpaar

Jeugdprins Goof I is 10 jaar oud en is de zoon van Rolf en Danielle Verheijen. Goof woont samen met zijn vader en moeder en zusje Pom in de Azaleastraat in Nederweert. Jeugdprins Goof zit in groep 7a van IKC De Kerneel en zijn hobby’s zijn: Vastelaovendj vieren, gitaar spelen, basketballen, toveren en lekker uiteten

Jeugdprinses Lana is 12 jaar oud en is een dochter van Leon en Lilian Coolen. Samen wonen ze in de Geenestraat in Nederweert. Lana zit in groep 8 van Basisschool De Bongerd en haar hobby’s zijn: zingen, piano spelen, Jong Nederland en Vastelaovendj vieren.

Adjudant

Noud woont samen met zijn mama Sanne, bonuspapa Don en broertje Raf op Tichelveld. Op verschillende dagen is hij ook te vinden in het Brökwagtersrijk in Weert waar zijn papa Sander, bonusmama Evelien, broertje Wes en zusje Linn wonen. De adjudant zit in groep 8a van IKC De Kerneel en heeft als hobby’s Vastelaovendj vieren, voetballen bij Merefeldia en turnen bij Tensor in Weert. Verder speelt hij graag piano en maakt hij blogs voor zijn YouTube-kanaal.

Devies en orde

Het jeugdpaar zal de Vastelaovendj in Nederweert voortgaan met hun devies “Meziek zitj os alle drei-j in ut blood, Fieëste en tampieëste kinne vae kei-j good! Alaaf”. Het jeugdpaar heeft de orde van: De vrolikke noeët ingesteld.

Het jeugdpaar zal op zaterdagmiddag 14 januari 2023 van 18.00 – 20.30 uur een receptie aangeboden worden in de Pinnenhof Nederweert, aansluitend is er een groot feest.