Sinterklaas in slaap gevallen tijdens aankomst in Tungelroy

Algemeen Dorpen Tungelroy Weert 1 reactie 1 min. leestijd

Oei, oei! Dat was vanmiddag even spannend in Tungelroy. Terwijl tientallen kinderen stonden te wachten op Sinterklaas leek het even alsof hij foetsie was.

Een vrachtwagen vol met cadeau’s kwam naar het Sint Barbaraplein om de lading af te geven bij Basisschool Joannes. Eenmaal daar moest de transport-piet toch even zoeken, want de school bestond niet meer. Maar gelukkig werd al snel duidelijk dat de naam van de school eerder dit jaar is veranderd naar Basisschool Tungelder.

De transport-piet vroeg kinderen te helpen om de goed gevulde vrachtwagen te legen. Vele handen maakten licht werk en zo werd ook snel een andere piet in een doos aangetroffen. Maar waar was Sinterklaas? Die bleef nog even zoek.

Echter toen ook de grote pakketten uit de vrachtwagen werden gehaald werd duidelijk dat Sinterklaas in de vrachtwagen in slaap was gevallen. Hij werd wakker gemaakt door de pieten. Het feest kon gelukkig doorgaan.

Toen Sinterklaas wakker was geworden hield hij een korte toespraak waarna hij samen met de kinderen en ouders bij MFA Tungelroy naar binnen ging voor een gezellige Sinterklaasmiddag.

Bekijk een video: https://youtu.be/KB5efwUXZSQ

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie