Kerstconcert van Weerter Mannenkoor in Franciscus Huis

Algemeen Uitgaan Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

Het Weerter Mannenkoor organiseert 17 december 2022 een Kerstconcert in het Franciscus Huis aan de Biest in Weert.

Traditioneel nodigt het mannenkoor voor het kerstconcert een aantal zangers en muzikanten met naam en faam uit. Ook aankomende jeugdige talenten hebben ze weten te vinden in het Weerterland. Gemengd koor Enjoy uit Tungelroy onder leiding van Lilit Satie met een repertoire van pop, klassiek en kerkliederen.

Twee muzikale toppers uit Limburg, de mezzo sopraan Mirjam Schreurs uit Geleen en harpist en bariton Bob Heuvelmans uit Weert, zullen de bezoekers verrassen met hun zang en harp om ze onder te dompelen in de kerstsfeer.

En dan twee jonge talenten uit Budel. Liam en Amy Nasareddine, 12 en 11 jaar studerend aan de Young Musicians Academie, dat is de vooropleiding voor het conservatorium in Tilburg. Liam speelt piano en Amy saxofoon.

Het belooft dus een mooi opstapje te worden naar de Kerst. Kaartjes voor het concert zijn verkrijgbaar via e-mail: [email protected], of bij leden van het koor voor 12,50 euro per stuk.

Bekijk een video van het Weerter Mannenkoor: https://youtu.be/OFI5OMMWv6c

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie