Politie waarschuwt: Auto-inbrekers actief in Nederweert

112 Algemeen Nederweert Reageer 1 min. leestijd

Nederweert – De laatste tijd ziet de politie een forse toename van diefstallen uit auto’s in de gemeente Nederweert. Hierbij worden meestal airbags en/of navigatieapparatuur weggenomen. Geef inbrekers geen gelegenheid, sluit je auto goed af en haal de waardevolle spullen er uit!

De wijkagenten van Nederweert doen via social media een oproep aan de inwoners om in de avonduren en nachtelijke uren extra oplettend te zijn op verdachte situaties en personen die zich verdacht gedragen.

Meld verdachte situaties direct

Zie je ’s avonds of ’s nachts een verdachte situatie? Bel dan altijd 112. Probeer bij het melden van een verdachte situatie goed op te letten welke kleding de personen dragen, in welke voertuigen ze zich verplaatsen, en geef deze informatie door.

Bent je slachtoffer van diefstal?

Mocht je slachtoffer zijn van een diefstal? Doe altijd aangifte. Dit kan digitaal via www.politie.nl of via het landelijk politienummer 0900-8844. Zo krijgt de politie een beter in zicht waar, welke tijdstippen en op welke locaties de diefstallen plaatsvinden.

Laat je omgeving ook weten dat er een diefstal plaatsgevonden heeft, mogelijk zijn er mensen in het bezit van camerabeelden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie