Sinterklaas vergeet de Oekraïense kinderen niet

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd
Ingestuurde foto

Zondag 13 november arriveerde Sinterklaas met zijn Pieten in Weert. Uiteraard kwam hij om alle kinderen een mooie tijd te bezorgen. Volgens JCI Weert mag hij de Oekraïense kinderen die in Weert verblijven niet stilletjes voorbij rijden.

Voor zo’n 30 kinderen en hun (groot-) ouders heeft JCI Weert samen met Punt Welzijn een sinterklaasochtend georganiseerd, met koffie, vlaai, pepernoten en uiteraard de Sint en zijn Pieten.

Samen met een tolk is hen alles verteld over de mooie Nederlandse traditie van Sinterklaas, het zetten van de schoen en het zingen van vrolijke liedjes. Na een dansje met de pieten en een aardig woordje van de Sint kregen alle kinderen een mooi cadeautje en een hoop pepernoten mee. Het was een zeer geslaagde ochtend, met als resultaat een tevreden sinterklaas en gelukkige kinderen.

Dit alles werd mogelijk gemaakt door de inzet van JCI Weert, een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar in Weert.  JCI Weert organiseert verschillende activiteiten en zet zich op een positieve wijze in om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Met het organiseren van deze sinterklaasochtend hebben zij weer een mooi, goed event neer kunnen zetten. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie