Wedstrijdweekend Tensor Turnen Weert

Algemeen Sport Weert 1 reactie 1 min. leestijd

Na een fantastisch NK-weekend in het voorjaar organiseert Tensor Turnen Weert opnieuw een wedstrijdweekend. Dit sportevenement vindt plaats op 12 en 13 november aanstaande in de sporthal Aan de Bron. Er worden dat weekend landelijke en districtswedstrijden gehouden. De beste herenturnverenigingen van Nederland nemen deel aan dit toernooi.

Altijd al eens live een turnwedstrijd willen zien? Of misschien heeft je zoon of kleinzoon interesse, maar twijfelt hij nog? Dan is dit een uitgelezen kans om kennis te maken met deze prachtige sport. Voor basisschoolkinderen is de toegang, op vertoon van de flyer, gratis. De flyers worden op alle basisscholen uitgedeeld. 

Meer informatie en wedstrijdtijden: https://www.tensorturnenweert.nl/build-with-us/.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie