Win een feestelijke cocktailbox van J.D. Hospitality

Algemeen Weert Winacties Reageer 3 min. leestijd

Winactie – Speciaal voor de feestdagen heeft J.D. Hospitality uit Weert een cocktailbox samengesteld. Via WdG mogen we drie feestelijke cocktailboxen verloten.

Wat is er nou leuker dan samen met familie of vrienden tijdens de feestdagen kwaliteit cocktails te maken? Met een cocktailbox en de professionele instructievideo’s van J.D. Hospitality maak jij binnen no-time zelf de prachtigste top cocktails voor je vrienden en familie. 

De kracht van de box zit hem niet alleen in de drankjes, maar juist ook in de ervaring. Het is een leuke activiteit om samen te doen en is dus ook super geschikt als cadeau, relatiegeschenk of kerstpakket. Bijkomend voordeel is dat wanneer je hem cadeau geeft, je zelf ook mee kan genieten. 

Om de cocktailboxen een eigen draai te geven maakt J.D. Hospitality de siropen zelf. Dit geeft een extra dimensie aan de cocktails, net zoals in een cocktailbar, maar dan thuis. In de boxen vindt je verschillende sets aan cocktails. Van klassiekers, twists op klassiekers tot zelf bedachte cocktails. In de cocktailbox zit voor ieder wat wils en er is tegenwoordig ook een alcoholvrije cocktailbox te verkrijgen.

Interesse in één van de J.D. cocktailboxen? Bezoek dan de website: jdhospitality.nl. Hier vind je het gehele assortiment en kun je de feestelijke cocktailboxen ook als pre-order bestellen. De cocktailboxen kunnen ook verzonden worden door het gehele land. 

Bekijk een video: https://youtu.be/GCNUF7kO-V8

Prijsvraag

Doe mee met de onderstaande prijsvraag en maak kan op een van de drie gratis feestelijke cocktailboxen.

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars ontvangen een bericht.


Actievoorwaarden: Maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 4 december 2022 23:59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaar worden gedeeld met J.D. Hospitality. De prijswinnaars krijgen de prijs op vertoon van hun legitimatiebewijs. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op deze pagina.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie