Messiah van Händel door Ad Mosam Barok in Sint Martinuskerk

Het internationaal samengestelde Ad Mosa Barok geeft op zondag 18 december een bijzonder concert in de Sint Martinuskerk in Weert. De Messiah van Händel wordt uitgevoerd door koor, orkest en solisten onder leiding van dirigent Huub Ehlen.

De laatste uitvoeringen van de Messiah door Ad Mosam (in 2019) werden met veel enthousiasme ontvangen. Pakkende koren en beklijvende aria’s werden als één dramatisch verhaal vormgegeven; transparant, levendig en met grote zeggingskracht. Fragmenten uit de radio-opname zijn op de website terug te luisteren en doen verlangen naar de komende uitvoering. Het verhaal van de Messias met belofte op betere tijden wordt op feestelijke en dramatische wijze uitgevoerd door topmusici.

Praktische informatie

  • Datum: zondag 18 december 2022
  • Tijd: 14.30 uur – Einde: 17.15 uur.
  • Locatie: Sint Martinuskerk, Markt 8 in Weert
  • Tickets: € 36,- (inclusief koffie of thee en een programmaboekje)
  • Reserveren: via Ad Mosam of het Munttheater