Politie ontmantelt in aanbouw zijnde hennepkwekerij in Herenstraat

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via Instagram (@politie_weert)

Dinsdag werd in een woning aan de Herenstraat in Weert een in aanbouw zijnde hennepkwekerij aangetroffen. Door meerdere meldingen via Meld Misdaad Anoniem (MMA) werd door de politie een onderzoek ingesteld, wat heeft geleid tot een instap in een woning.

Tijdens de instap werd een groot aantal goederen aangetroffen die gebruikt worden in een hennepkwekerij. Deze goederen zijn door de politie in beslag genomen en zullen worden vernietigd.

“Gelukkig voor de omwonenden waren we er snel bij en was deze kwekerij nog niet in werking. Hierdoor heeft er op dit moment nog geen gevaar opgetreden voor de omliggende woningen”, aldus de politie Weert via Instagram.

Zie jij één van de goederen, die op de bovenstaande foto staan, ergens voorbij komen of wil je een andere verdachte situatie melden, aarzel dan niet om een melding hiervan te maken. Dit kan telefonisch via het algemene nummer van de politie: 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Online via melden.meldmisdaadanoniem.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie