Team van Lien & Otje gaat over naar Stadshotel Weert

Het Stadshotel Weert, gelegen aan de Markt in Weert, wordt nieuw leven ingeblazen. Het team van Lien & Otje gaat de oversteek maken van de Oude Schut naar de Markt.

Na de verhuizing krijgt het team er een extra taak bij. Naast het bereiden en serveren van drankjes en lunchgerechten zullen zij zich ook gaan ontfermen over de hotelgasten. Deze gasten moeten immers goed in de watten worden gelegd tijdens hun overnachting in Weert. Begin 2023 gaat het team over naar de nieuwe locatie.

Maar de oversteek betekent ook dat het winkeltje van Lien & Otje niet mee zal verhuizen. Maar niet getreurd, de medewerkers en vrijwilligers van Stichting De Gewoonste zaak gaan natuurlijk gewoon mee. Het blijft vertrouwd, warm en gezellig.

Corine en Dirk-Jan nemen het stokje over van Celine, aldus Lien & Otje via Facebook.