Tweede editie springkussenfestival Springland in Stramproy

Algemeen Stramproy Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

In navolging van de eerste editie van begin 2020 gaat Stramproy het nieuwe jaar wederom springend tegemoet. In Sporthal De Grenslibel wordt in de week tussen kerst en de jaarwisseling het overdekte springkussenfestival Springland georganiseerd.

Op woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 december 2022 transformeert Sporthal De Grenslibel in Stramproy tot een springwereld voor jong en oud. Onbeperkt springen voor één prijs op springkussens in allerlei kleuren en formaten.

Over Springland

Springland is een initiatief van Ambiance Events en Bas Attractieverhuur: twee Weerter ondernemingen die gespecialiseerd zijn in de organisatie en facilitering van publieksevenementen. Het festival beleefde twee eerdere edities op een andere locatie onder de noemer Bouncing Boulevard en landt nu voor de tweede keer als Springland in Stramproy. Terwijl kinderen naar hartenlust springen kunnen begeleiders die even willen uitrusten plaatsnemen op het terras met zicht op de luchtkussens.

Praktische informatie

Het overdekte springkussenfestival is drie dagen te bezoeken van 10:00 tot 17:00 uur in Sporthal De Grenslibel, aan de Burgemeester Smeijersweg 4 te Stramproy. Parkeren is mogelijk in de daarvoor bestemde parkeervakken. Vanwege de te verwachten drukte worden bezoekers die dichtbij wonen gevraagd te voet of met de fiets te komen.

De entreeprijs aan de kassa is € 5,00 per persoon. Vroege vogels die via de website tickets bestellen doen dat voor € 4,50 per persoon. Ga voor meer informatie en het reserveren van tickets naar www.springlandfestival.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie