Albert Heijn Heerschap gaat ook carnavalsverenigingen steunen

10 reacties

Op 10 januari heeft Stan Heerschap tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Heerschap Verbindt! €17.500,- verdeeld onder de 21 deelnemende verenigingen van de Spek de kas actie 2022. Daarnaast maakte het bedrijf bekend dat Heerschap Verbindt! sinds 1 januari 2023 is uitgebreid met 21 carnavalsverenigingen.

Heerschap Verbindt!

Sinds 1 januari 2022 is Heerschap Groep (overkoepelende organisatie van Albert Heijn Heerschap & Bakkerij Heerschap) met 55 sport- en scoutingverenigingen uit Weert, Nederweert en Leudal een driejarige samenwerking aangegaan. Met het unieke initiatief Heerschap Verbindt! ondersteunt Heerschap Groep verenigingen met een langdurige samenwerking en zekerheid van inkomsten voor meerdere jaren. Naast een vast jaarbedrag zijn er diverse momenten waarop een vereniging met een minimale inspanning een sponsorbedrag van duizenden euro’s per jaar kan verdienen. 

Uitreiking cheques t.w.v. €17.500,-

Tijdens de bijeenkomst zijn de uiteindelijke opbrengsten van de Spek de kas actie aan de verenigingen bekend gemaakt. De Spek de kas actie is één van de activiteiten voor de verenigingen. In 2022 hebben 21 verenigingen aan deze actie deelgenomen en verdeelden zij samen €17.500,-.

Heerschap Verbindt! breidt uit met 21 carnavalsverenigingen 

Vanaf 1 januari 2023 is Heerschap Verbindt! uitgebreid met 21 carnavalsverenigingen. Stan Heerschap vertelt: ‘’Carnaval is super belangrijk in onze omgeving en is iets wat écht leeft in Limburg. Buiten de grote ‘fun-factor’ is carnaval belangrijk voor de cultuurwaarden in onze provincie. Ook carnaval heeft door de coronajaren een flinke deuk, zowel sociaal als financieel, opgelopen die moet worden uitgedeukt. Door middel van onze investering in de ‘Vastelaovendj’ in Weert, Nederweert en Leudal proberen we er samen met de carnavalsverenigingen voor te zorgen dat carnaval weer gaat leven zoals nooit tevoren!’’

De 21 deelnemende carnavalsverenigingen zullen in drie jaar tijd deelnemen aan verschillende acties, waarmee ze meer dan duizend euro per jaar kunnen verdienen.

Met deze lokale samenwerkingen investeert Heerschap Groep in totaal €750.000,- + €111.000,- in het verenigingsleven. ‘’We zijn enorm trots dat in totaal 76 verenigingen het vertrouwen in ons hebben uitgesproken en we met al deze verenigingen een meerjarige samenwerking zijn aangegaan. Het verenigingsleven is naar mijn mening een belangrijke culturele hoeksteen in onze regio’’, sluit Stan Heerschap af. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
10 reacties