Brökwagters organiseren dinershow: Bosserver Vastelaovendj Revue

V.V. De Brökwagters presenteert vol trots de ‘Bosserver Vastelaovendj Revue’. Een avond met lekker eten, geserveerd in 4-gangen, afgewisseld met live muziek, theater en bijzondere verrassingen.

Programma 

De Bossever Vastelaovendj Revue staat voor een heerlijk avondje uit en ouderwets genieten. In een aaneenschakeling van diverse vermakelijke acts genieten gasten van een gevarieerd programma met humor, illusionisme, live muziek en bijzondere verrassingen. 

De deuren van Don Bosco openen op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2022 om 18:00 uur. Gasten worden door de speciale Revue Crew welkom geheten en begeleid naar hun tafel.

Om 18.30 uur start het programma met optredens van Moerepetazie, Ronald & Carien, prijswinnend tonprater Tom van Osch, illusionist Martijn Tullemans, de eigen Brökwagterskepél en zanger Rens Teunissen. Het programma wordt gepresenteerd door de Bossever Revue Crew en van sfeervolle klanken voorzien door pianist Teun Stienen. 

Dinnershow 

Tijdens de Vastelaovendj Revue worden de smaakpapillen een avondje extra uitgedaagd. Don Bosco presenteert ditmaal geen traditionele Vastelaovendj-gerechten zoals moerepetazie of boôremoos, maar een luxe verrassingsmenu geserveerd in vier smakelijke gangen. Gasten hebben bij aanschaf van hun entreekaartje de mogelijkheid om een regulier of vegetarisch menu te reserveren. 

Ben er snel bij, de voorverkoop start vandaag. Bestel op www.brokwagters.nl jouw kaartjes voor deze unieke ervaring!

Praktische informatie

  • Datum: vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2022
  • Locatie: Zaal Don Bosco aan de Boshoverweg in Weert
  • Zaal open: 18.00 uur
  • Aanvang: 18.30 uur
  • Prijs: € 59,50 inclusief 4-gangen verrassingsmenu (keuze regulier of vegetarisch)