Burgemeester leest voor op Kindcentrum 3hoven

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Met een voorleesontbijt in groep 1 en 2 van Kindcentrum 3hoven gaf burgemeester Vlecken vanochtend het startsein voor de Nationale Voorleesdagen 2023. De burgemeester las de kinderen voor uit het boek ‘Over een hondje dat tegen de broek van de burgemeester plaste’ van Michel Linthorst.

Nationale Voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen worden jaarlijks georganiseerd om het voorlezen van kinderen van 0 tot 6 jaar te stimuleren. Regelmatig voorlezen is immers goed voor de ontwikkeling en geeft kinderen een vliegende start voor een leven lang leesplezier.

Om deze dagen in te luiden wordt er ieder jaar op talloze plekken een Nationaal Voorleesontbijt georganiseerd, waarbij een (lokale) bekende de kinderen voorleest uit een mooi prentenboek. Bij Kindcentrum 3hoven zijn ze de dag in ieder geval vrolijk gestart met het grappige, ontroerende en leerzame verhaal van een hondje dat net zoals ieder ander precies goed is, zoals hij is.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie