Chiara uit Weert moet onverwacht het Big Brother huis verlaten

Algemeen Weert 1 reactie 1 min. leestijd

De 27-jarige Chiara Siddu uit Weert heeft onverwacht het Big Brother huis moeten verlaten. Via social media meldt Big Brother dat het vertrek vanwege privéomstandigheden is.

Chiara was sinds 20 januari j.l. in het tv-programma van Big Brother te zien. Daarmee ging een lang gekoesterde droom van haar in vervulling. De afgelopen weken werd de Weertse steeds populairder bij de kijkers van de realityshow. Via social media reageren veel fans dan ook bedroefd en wensen ze haar het allerbeste toe.

Over Big Brother

Big Brother is de realityshow waarin een groep wildvreemde mensen 24/7 door camera’s gevolgd worden in het Big Brother-huis. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen, uitdagingen, dilemma’s en onderlinge strijd.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie