Fietsknooppunten Cranendonck aangepast

Algemeen Cranendonck Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos (RomanPashkovsky)

Cranendonck – Het fietsnetwerk, met de bekende knooppuntenbordjes, in Cranendonck wordt aangepast. Routebureau Brabant voert, in opdracht van de gemeente Cranendonck, de komende periode een verbeterslag door in de knooppuntfietsroutes. Er worden meerdere nieuwe trajecten en knooppunten toegevoegd en sommige bestaande trajecten worden aangepast. Er zijn hierdoor straks meer keuzemogelijkheden voor het maken van een fietsroute in Cranendonck. Daarnaast worden bezienswaardigheden en horecabedrijven beter in het fietsknooppuntensysteem opgenomen. 

Nieuwe panelen en werkzaamheden

De werkzaamheden worden de komende periode uitgevoerd en zijn dit voorjaar gereed. Er worden ook nog nieuwe panelen bij de knooppunten geplaatst met daarop een overzichtskaart van het aangepaste knooppuntennetwerk. In het voorjaar verschijnen ook nieuwe fietskaarten van De Groote Heide en Routebureau Brabant met daarop het actuele netwerk.

Overlast

Fietsers die voor hun route gebruik willen maken van de knooppuntfietsbordjes kunnen in deze periode overlast ervaren door de werkzaamheden. Hiervoor wordt begrip gevraagd.

Geactualiseerde kaart

Mensen die in 2022 een knooppuntenfietskaart van De Groote Heide hebben gekocht kunnen deze bij VVV Cranendonck kosteloos omruilen voor de nieuwe geactualiseerde kaart wanneer deze is verschenen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie