Sta jij in september ook op de top van de Mont Ventoux?

Ook in 2023 gaat weer een team van Toons Toppers de Mont Ventoux beklimmen. Ga jij ook de uitdaging aan om deze magische berg op de fiets of te voet te bedwingen?

Meld je dan aan voor de informatieavond op woensdag 15 februari a.s. in het restaurant van het SJG Weert aan de Vogelsbleek, aanvang 19.30 uur. Aanmelden kan via [email protected] of telefonisch 0495-541444. Vermeld je naam en telefoonnummer (of namen als je met meer mensen wil deelnemen).  

Samen naar de top

Wanneer je te horen krijgt dat je kanker hebt, staat je vaak een lange en moeilijke weg te wachten. Met de nodige kronkels onderweg en spreekwoordelijke pieken en dalen, niet wetende waar je gaat uitkomen. Ieder jaar organiseert het Toon Hermans Huis Weert e.o. een onvergetelijke ervaring voor iedereen die weet hoe het is om die moeilijke weg af te leggen. Samen fietsen of wandelen we naar de top van de Mont Ventoux. Een prachtige positieve ervaring na een moeilijke periode, waarbij je je lichaam en geest letterlijk in beweging zet.

Wil je na de diagnose kanker jezelf uitdagen of draag je anderen in deze situatie een warm hart toe? Fiets of loop dan met ons mee! Door mee te doen haal je een bedrag op dat ten goede komt aan kankeronderzoek via het KWF en aan het Toon Hermans Huis Weert.e.o..

Goede voorbereiding

De Toons Toppers starten in april gezamenlijk met trainen. Met enige regelmaat wordt er ook in het heuvelachtige zuiden gewandeld en gefietst. De deelnemers worden begeleid en getraind door een ervaren team onder meer bestaande uit een sportarts, fysiotherapeut en ervaren trainers. De beklimmingen van de Mont Ventoux vinden plaats op 7 (wandelaars) en 8 september (fietsers).

Tijdens de informatieavond vertellen wij je over het gezamenlijke trainings- en informatieprogramma en de week in Frankrijk. 

Voor geïnteresseerden die zelf niet over een racefiets beschikken, heeft het Huis een aantal fietsen (in bruikleen) beschikbaar.