Het is vandaag Blue Monday: klagen mag!

Algemeen Weert 11 reacties 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos (nito103)

Slecht weer, weinig geld, een gebrek aan motivatie en kerst is alweer bijna een maand voorbij: het schijnen allemaal factoren te zijn die eraan bijdragen dat veel mensen zich op de derde maandag van het jaar gedeprimeerd voelen. Blue Monday it is!

Je bent niet de enige

Op deze dag is het ook nog eens lang donker, lijken vakanties ver weg en is voor de meeste werkenden het weekend voorbij. Zit jij er vandaag ook niet zo lekker bij? Dan ben je dus niet de enige!

Klagen mag

Omdat je hart luchten kan helpen, mag je vandaag klagen. Mits je niemand kwetst natuurlijk: wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Zoek iemand op om je ei bij kwijt te kunnen en geef elkaar vervolgens een dikke knuffel – van het gelukshormoon dat daarbij vrijkomt word je vrolijk!

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
11 reacties