Nieuwjaarsbijeenkomst in de wijk Graswinkel

Op zaterdag 7 januari organiseert Wijkraad Graswinkel een nieuwjaarsbijeenkomst op het grasveld aan de Graswinkellaan.

Activiteiten voor jong en oud

Van 14.00 tot 17.00 uur vinden er talloze activiteiten plaats voor jong en oud. Zo zijn er voor de kinderen spellen, kunnen zij zich laten schminken en is er ruimte om te tekenen en knutselen. Op de Facebook-pagina van de wijkraad staat bovendien een kleurplaat die tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst ingeleverd kan worden.

Ook is er tijdens deze middag een DJ aanwezig, vindt er een meet & greet plaats met de Wensambulance en organiseert het opruimteam een activiteit. Daarnaast is er gratis koffie, thee of chocomel met oliebollen of wafels verkrijgbaar.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar de website of Facebook-pagina van Wijkraad Graswinkel.