Nieuwjaarsconcert Fanfare Concordia in Leveroy

Algemeen Nederweert Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

Leveroy – Al vele jaren was het in Leveroy traditie om een Kerstconcert te organiseren, maar ditmaal is gekozen voor een Nieuwjaarsconcert. Dat geeft Fanfare Concordia op zondag 8 januari om 15.00 uur in Gemeenschapshuis Pestoeërskoel.

Bij het Nieuwjaarsconcert zijn alle vier de geledingen van de vereniging te horen en zal de percussiegroep voor de eerste keer onder leiding staan van hun nieuwe dirigent Guido Pouwels. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren en de entree is gratis. 

Starten met slagwerkmuziek

De Beat Boys zullen het spits afbijten tijdens dit concert. Deze enthousiaste jongedame en jongeheren staan onder leiding van Henk Klaessens. Ze maken al iets langer of wat korter (samen) muziek en laten graag zien en horen wat je in die tijd met elkaar kunt bereiken. Met een groot arsenaal aan slagwerk spat het enthousiasme er vanaf.

De percussiegroep presenteert zich deze middag voor de eerste keer onder leiding van hun nieuwe dirigent Guido Pouwels. Deze slagwerkgroep draait al jaren mee op het hoogste niveau in Nederland en werd zelfs een keer vice-wereldkampioen.

En dan de blaasmuziek

Na de pauze is het de beurt aan de muzikanten van Forever Young. Zij staan onder leiding van dirigente Ester Alofs. Ook deze groep bevat een mooie mix van jongens en meiden die wat korter of al langer een instrument bespelen. Een aantal van hen speelt ook al mee in de grote fanfare en sommigen maken die overstap na het Nieuwjaarsconcert. 

Fanfare Concordia zal het concert afsluiten onder leiding van dirigent Bart Partouns met een mooi en gevarieerd programma, waarbij uiteraard de Radetzky Mars niet mag ontbreken!

Praktische informatie

  • Datum: zondag 8 januari
  • Aanvang: 15.00 uur
  • Locatie: Gemeenschapshuis Pestoeërskoel, Sillenhoek 4 in Leveroy
  • Entree: gratis

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie