Toneelgroep Weert zoekt nieuwe leden

2 reacties

Toneelgroep Weert is in 1976 opgericht door dhr. Sjra Neijnens en bestaat momenteel uit 21 leden. Dit zijn veelal niet meer werkende ouderen die zich inzetten als spelers, decorbouwers, souffleuses en technici.

Zinvolle vrijetijdsbesteding

Voor de spelers is toneelspelen een leuke en tevens zinvolle vrijetijdsbesteding. Zo’n 10 maanden per jaar zijn zij met een nieuwe voorstelling bezig: vanaf de eerste repetities in maart tot aan de start van de voorstellingen in september, die lopen tot en met december.

Humor

De keuze voor een voorstelling wordt door de regisseur in overleg met het bestuur gemaakt en kan variëren tussen een klucht, komedie of blijspel.

De toneelgroep speelt uitsluitend toneelstukken waar veel humor in zit, want het publiek wil lachen. En niet alleen het publiek wil lachen, maar ook de leden van de vereniging zelf beleven enorm veel plezier aan deze hobby!

Versterking gezocht

Op dit moment is de toneelgroep op zoek naar nieuwe spelers of speelsters, een souffleuse, decorbouwers en technici voor licht en geluid. Met deze versterking kan de groep in het najaar weer het podium betreden om het publiek een leuke, humoristische en dolgekke middag of avond te bezorgen.

Neem voor meer informatie contact op met Els Dentener via [email protected] of stuur een e-mail naar regisseur Ton Donders via [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties