Tweede editie OnAir Weert: de café-editie

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

Op 14 april organiseert Scouting Hubovra de tweede editie van OnAir Weert: de café-editie. In 2020 werd de eerste editie gehouden, waarbij 157 teams (meer dan 1000 deelnemers) aan de buis gekluisterd zaten om puzzels, raadsel en opdrachten uit te voeren.

De café-editie

In tegenstelling tot de vorige editie zal de editie van 2023 niet thuis plaatsvinden, maar in meer dan 15 cafés verspreid over Weert. De opdrachten van deze avond dienen ofwel met het eigen team ofwel met alle teams in het café samen uitgevoerd te worden. De teams worden begeleid via een persoonlijke app en een live-(geluids)uitzending. Leuk weetje: het zal de eerste keer zijn dat er in alle deelnemende cafés op hetzelfde moment dezelfde muziek gedraaid wordt.

Tijdens de live-uitzending zullen er ook inzendingen van en inkijkjes bij andere cafés langskomen – alles om de deelnemers en de verschillende cafés zoveel mogelijk met elkaar te verbinden en de competitie nóg sterker te maken. Vanzelfsprekend strijden de teams om de winst, zowel individueel als in caféverband. Aan het einde van de avond zullen er vijf winnende teams en één winnend café (dat met gemiddeld de hoogste score) bekend worden gemaakt.

Aanmelden

Een avond die je niet wilt missen dus, met voor ieder wat wils. Nieuwsgierig geworden? Zoek dan een team van 4-6 spelers bij elkaar en meld je vanaf woensdag 1 februari om 19:00 uur aan via https://onairweert.nl/. Cafés hebben de mogelijkheid om alvast teams in te laten schrijven.

Deelnemende cafés: 

 • Richard’s Bar
 • Café de Harmonie
 • Café-Zaal Jonas
 • Stadscafé de Soos
 • Jack’s Pub
 • Café-Zaal de Hook
 • Café ’t Kraenke
 • Café Aod Bosseve
 • Stadscafé Du Commerce
 • Café de Brug
 • Café de Kantien
 • Maroybar
 • Proeflokaal de Weerter Stadsbrouwerij
 • Café de Gruyter
 • Gotcha! Weert
 • Theatercafé de Huiskamer

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie