Vrij druk in het SJG tijdens jaarwisseling

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

De afgelopen twee jaren bleef het tijdens de jaarwisseling relatief rustig, voor wat betreft incidenten en vuurwerkslachtoffers. Nu er geen coronamaatregelen meer zijn en er weer vuurwerk mag worden afgestoken is dat dit jaar anders. Maar, er is ook mooi nieuws te melden.

Het was op de SEH (spoedeisende hulp) van SJG Weert vrij druk, zo meldt een woordvoerster van het ziekenhuis. Er is één minderjarig vuurwerkslachtoffer binnengekomen. Daarnaast is er vannacht één minderjarige patiënt opgenomen vanwege een alcoholvergiftiging. Verder was het druk met bijvoorbeeld patiënten die gevallen waren.

Mooi nieuws om te melden is dat er in het Vrouw Moeder Kind-centrum van het SJG vanochtend al twee geboortes plaatsvonden, een meisje en een jongen kwamen al ter wereld in het nieuwe jaar.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie