Vrouwen BAL winnen van Martini Sparks

Plaats een reactie

De vrouwen van Basketbal Academie Limburg (BAL) uit Weert deden goede zaken in Haren (Groningen). Ze wonnen van naaste concurrent Martini Sparks.

Dat zag er in het eerste kwart niet naar uit. De wedstrijd startte weliswaar in evenwicht, maar na 5 minuten namen de Groningse dames het initiatief en het eerste kwart eindigde in 23-17.

In het tweede kwart nam BAL meteen het initiatief en met een run van 1-13 liep BAL uit. Na 11 minuten in dit kwart was de stand 24-30. Martini Sparks vond aansluiting en in de laatste twee minuten van het kwart kon het nog iets terugpakken. Op het einde van het kwart was het 40-41.

De tweede helft was bij beide partijen meer in evenwicht maar BAL speelde constant en wist elk kwart elke keer net iets vaker te scoren dan de tegenstander. Na 55-61 (Q3) eindigde de wedstrijd in 74-83. De volgende thuiswedstrijd is zaterdag 28 januari. Om 20.00 uur is Lekdetec te gast.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.