Beschermengeltjes in het SJG voor Wereldkankerdag

Aanstaande zaterdag 4 februari is het Wereldkankerdag. Op die dag wordt er op allerlei manieren stilgestaan bij de impact die kanker heeft op patiënten en hun naasten. Zo ook in het Sint Jans Gasthuis in Weert.

Beschermengeltjes

Zie jij deze of volgende week tijdens je oncologische afspraak een medewerker met een beschermengeltje op het uniform? Weet dan dat deze persoon jou een hart onder de riem steekt! Deze engeltjes zijn speciaal voor Wereldkankerdag gemaakt door een team medewerkers van het Alexander Monro Ziekenhuis.

Wereldkankerdag

Ook op andere plekken in Weert wordt rond deze tijd stilgestaan bij de impact van kanker op het leven van patiënten, hun familieleden, vrienden en andere betrokkenen. Zo houdt het Toon Hermans Huis op zondag 5 februari tussen 10.30 en 15.30 uur een open dag om iedereen die daarin geïnteresseerd is te laten zien wat er op de Graaf Jacobstraat 1 georganiseerd wordt voor mensen die met kanker geconfronteerd worden.