Betaal je met de pin of contant tijdens de vastelaovendj?

Algemeen Vastelaovendj Weert 8 reacties 1 min. leestijd

Op steeds meer plekken kun of moet je tegenwoordig zelfs met de pin betalen, maar tijdens de vastelaovendj in Weert is vrijwel alles mogelijk. Omdat veel feestgangers het prettig vinden om zichzelf enigszins in de hand te houden, wordt er echter meer contant geld uitgewisseld dan gebruikelijk in het Weerterland.

Voorbereid op pad

Geheel onverstandig is het ook niet om wat contant geld op zak te hebben, want in al het feestgedruis kan het nog wel eens voorkomen dat pinautomaten tijdelijk dienst weigeren. Heb je net als menig ander het idee om dan nog even snel wat geld uit de muur te trekken, dan kun je wel eens een poosje in de rij moeten staan.

Geen feestje gemist

Ben je van plan dit weekend je geld te laten rollen, dan kan het dus verstandig zijn om alvast na te denken over hoe je dat wilt gaan doen. En om indien nodig alvast wat voorzorgsmaatregelen te treffen. Zo hoef je geen feestje te missen!

Betaal jij tijdens de vastelaovendj met de pin of contant?


Bekijk je dit bericht via de app en wil je de poll invullen? Klik dan hier.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
8 reacties