Deel Nassaulaan dicht vanwege gesloten frontboring

Plaats een reactie

Op maandag 27 februari start een aannemer met een gesloten frontboring voor de hemelwaterriolering in de wijken Moesel en Graswinkel. Het riool wordt ondergronds aangebracht vanuit de Nassaulaan naar de Graswinkellaan. Op deze wijze blijft de Maaseikerweg open en de wijk Graswinkel bereikbaar voor alle weggebruikers.

De werkzaamheden vinden plaats op een gedeelte van de Nassaulaan en nabij aansluiting fietspad aan de Graswinkellaan. Tijdens deze werkzaamheden wordt de Nassaulaan gedeeltelijk afgesloten; en wel tussen de Maaseikerweg en de Irenelaan.

Er wordt een omleidingsroute ingesteld. De hulpdiensten zijn op de hoogte van de werkzaamheden. In geval van nood kunnen zijn de woningen bereiken. Halverwege april zijn de werkzaamheden gereed.

Panoramadek

Voor algemene vragen kun je tijdens kantooruren contact opnemen met de heer Ben Schols op telefoonnummer 06-15681552 of via [email protected]. Buiten kantooruren is dit nummer alleen voor calamiteiten beschikbaar. Geïnteresseerden zijn welkom op het panoramadek dat geplaatst wordt bij één van de twee kuipen waar de werkzaamheden plaatsvinden.

Animatie voorbeeld gesloten frontboring: https://www.youtube.com/watch?v=_2jpHFWfvVo

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie