Jubileum boerenbruiloft op Weert-Zuid

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 2 min. leestijd

In een bomvol buurthuis werd op 11 februari het 2 x 11 jarig-jubileum jeugdboerenpaartje van V.V. de Vêrkusköp uitgeroepen.

Boerenbruid

Boerenbruid is de 10-jarige Floor Stultiens. Zij is een stoere meid, ze zit namelijk op Krav Maga (een verdedigingsport). Ook slaat zij graag een balletje op het hockeyveld en is ze met veel plezier terug te vinden op de lange latten. Andere hobby’s van Floor zijn sieraden maken en natuurlijk vastelaovendj vieren. Floor zit in groep 5/6 van OBS Graswinkel, waar ze graag rekent bij juf Nicole en meester Sven.

Boerenbruidegom is de 9-jarige Lex Willekens. Lex speelt het liefst buiten op zijn fiets en bij opa op de akker. Als lid van scouting Keent-Moesel stookt hij bovendien graag vuurtjes. Binnen is Lex terug te vinden in de zaal bij handbalvereniging Rapiditas in de E1, waar hij zijn grote voorbeeld Luc probeert te imiteren. Ook in het buurthuis is Lex regelmatig aanwezig; hij is dan ook al een echte vastelaovendjvierder.

Reünie

Er waren veel jeugdboerenbalpaartjes van weleer aanwezig tijdens deze 2 x 11-jarige jubileumeditie, waardoor het ook een mooie reünie werd. Moerepetazie en Bjorn & Mieke maakten de avond tot een geweldig feest, zodat er teruggekeken kan worden op een zeer geslaagde avond. Op naar de volgende 11 jaar!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie