Lokale popscene opent viering 20-jarig jubileum De Bosuil

Algemeen Uitgaan Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

In maart is het 20 jaar geleden dat De Bosuil haar deuren opende als volwaardig poppodium. Ooit begonnen als KWJ en daarna jongerencentrum werd De Bosuil in 2003 het eerste Limburgse podium dat een nieuw gebouw opende speciaal voor popmuziek. De komende maand vinden er allerlei speciale concerten plaats; van grote namen als The Waterboys, Candy Dulfer en Rowwen Hèze alsook lokaal talent op vrijdag 3 maart: Twaalfmaal Lokaal.

Twaalf 

Programmeur Dennis Boonen van De Bosuil legt uit: “In Weert (en omgeving) zijn tal van steengoede, toffe acts actief. Van country tot metal en van producers tot singer-songwriters; er zijn veel lokale muzikanten met grote aantallen volgers die op podia door heel het land spelen of zelfs daarbuiten.” 

Om deze lokale helden samen te brengen, een podium te geven en gezamenlijk een muzikale verjaardag te vieren organiseert De Bosuil Twaalfmaal Lokaal; een avond vol muziek met wortels uit de regio.

Op het affiche staan naast oudgedienden als Vido en Von & Ome Wullum ook jonge honden als Project Thursday en Tommy Gazer. De twaalf acts zullen elk een krachtige korte set geven.

Tickets

Een toegangsticket kost € 5,- in de voorverkoop en bij binnenkomst ontvang je twee consumptiebonnen. Kaartjes zijn te koop via de website van De Bosuil

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie