Lokale sprekers bij Bibliocenter: adjunct officier van justitie Mandy Waegemans

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Bibliocenter biedt een podium aan lokale sprekers om hun expertise en kennis te delen. De bibliotheek is meer dan alleen boeken. Het is ook een plek waar je elkaar kunt ontmoeten, waar je wordt geïnspireerd en waar kennis wordt gedeeld. Op 14 maart 2023 om 20.00 uur is adjunct officier van justitie Mandy Waegemans te gast bij Bibliocenter Weert. Aanmelden voor deze avond kan via www.bibliocenter.nl/activiteiten.

Kijkje in de werkweek

In deze bijeenkomst wordt er meer verteld over het werk van een adjunct officier van justitie en over hoe je dit beroep kunt uitoefenen. Daarnaast wordt het Openbaar Ministerie als organisatie besproken en komt ter sprake hoe er wordt samengewerkt met ketenpartners. Je krijgt een inkijkje in de werkweek van een officier van justitie en er komen diverse dilemma’s en casussen aan de orde.

Mandy Waegemans is geboren en getogen in Weert. Zij is werkzaam als adjunct officier van justitie bij het Openbaar Ministerie in Limburg.

Komende lokale sprekers

De volgende lokale spreker bij Bibliocenter Weert komt langs op 12 april 2023; dan is hoogleraar duurzaam bedrijfsleven Nancy Bocken te gast. Wil je verzekerd zijn van een plek? Meld je dan alvast aan via de website van Bibliocenter.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie