Mogelijk culturele oplossing voor panelen stationstunnel

Tijdens de commissievergadering van 11 januari jongstleden heeft het CDA Weert vragen gesteld over onder andere de panelen in de stationstunnel. Het CDA vraagt zich af of er gekeken kan worden naar het vervangen van deze panelen.

Andere invalshoek

In een antwoordbrief geeft het college van B&W aan dat er geen krediet beschikbaar is voor het vernieuwen van de panelen. Het vorige krediet is bij de tweede tussenrapportage in 2022 afgesloten. Wel wordt er momenteel vanuit cultuur onderzocht of er met die invalshoek andere opties zijn voor het vervangen van de panelen van de stationstunnel.

Peiling

Een andere invalshoek biedt nieuwe mogelijkheden. Wat zou jij graag willen dat er gedaan wordt met de binnenmuren van de stationstunnel?


Bekijk je dit bericht via de app en wil je de poll invullen? Klik dan hier.