Muzikale ambiance in Weert met de Hermeniekes on Tour

Vandaag gingen Hermeniekes on Tour in de Weerter binnenstad. Tientallen muzikanten trokken door het centrum en zorgden voor een geweldige muzikale ambiance.

Diverse kepèllen en slagwerkgroepen verzamelden zich bij Café Tramhalt. Daar werden de instrumenten warm geblazen worden en onder leiding van Tjeu Snoek vond er een gezamenlijke openbare repetitie gehouden worden.

Daarna trok het muzikale gezelschap door de Weerter binnenstad om muziek te maken. De muzikanten kwamen op de Markt samen met de Rogstaekers om tamtam te maken bij de ‘Kieëtele Dieënsdig’. Daarna werd de tour vervolgd naar de Oelemarkt.

Een kleine sfeervideo vanaf de Oelemarkt: https://youtu.be/-DSbauSb-MY


Een foto- en videobijdrage van Theo Van de Winkel. Bekijk je dit bericht via de app en zijn de foto’s niet zichtbaar? Klik dan hier.