Nettorama heeft interesse in Jan Linders supermarkten

Algemeen Economie Uitgelicht Weert 4 reacties 2 min. leestijd

December vorig jaar werd bekend dat supermarkt Jan Linders en Albert Heijn een samenwerking met elkaar aan gaan. Echter de Jan Linders supermarkt in Weert wordt geen Albert Heijn, net als tien andere vestigingen van Jan Linders elders in Nederland.

Jan Linders gaf aan op zoek te gaan naar overnamekandidaten. Vandaag maakte vakblad Distrifood bekend dat Nettorama interesse heeft in de Jan Linders supermarkten die geen Albert Heijn worden.

Over Nettorama

Nettorama is naar eigen zeggen een moderne kwaliteitsdiscounter. De organisatie telt inmiddels 32 winkels met een vloeroppervlak van 1000 tot 1500 m2. In verband met de succesvolle ontwikkelingen wordt voortdurend gezocht naar geschikte vestigingslocaties en nieuwe uitbreidingsmogelijkheden. Het hoofdkantoor en distributiecentrum bevinden zich in Oosterhout. Mogelijk komt daar over een tijdje ook de supermarkt aan de Onzelievevrouwestraat in Weert bij.

Een goed en supervoordelig winkelaanbod dat zoveel mogelijk wordt afgestemd op de actuele wensen van de lokale consument. Op basis van die succesformule heeft de supermarktketen Nettorama zich sinds de oprichting in 1968 ontwikkeld tot een trendsettende ‘merkendiscounter’.

Verder verloop

Ook supermarktketen Boni zou zich volgens Distrifood gemeld hebben. Echter hebben zij alleen interesse in de de regio Nijmegen-Lent. Limburg ligt te ver weg voor dit supermarktconcern. Of de Jan Linders supermarkten ook daadwerkelijk een Nettorama worden zal nog moeten blijken uit de verdere gesprekken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
4 reacties