Pakketbus botst tegen auto op Hoofstraat in Ospel

Ospel – De hulpdiensten zijn woensdag rond 16.35 uur gealarmeerd vanwege een ongeval op de Hoofstraat in Ospel.

Op de kruising Kreijel – Hoofstraat – Budschop waren een pakketbus en personenauto tegen elkaar gebotst. Door de klap belandde de betrokken auto in de naastgelegen greppel. Voorbijgangers stopten om eerste hulp te verlenen. In de auto zat nog een vrouw die door de brandweer uit haar voertuig moest worden bevrijd.

De brandweer zette hydraulisch gereedschap in om de vrouw uit de auto te bevrijden. De deuren van de auto werden losgeknipt. De zwaargewonde vrouw is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de pakketbus had last van zijn been en werd door het ambulancepersoneel medisch onderzocht.

Het ongeval had als gevolg dat er verkeershinder ontstond. De politie was aanwezig om het verkeer om te leiden.

Bekijk een video: https://youtu.be/SB5HsTDwy5A