Succesvolle bijeenkomst BIZ-ondernemers

Dinsdag werd in de Gotcha de BIZ informatiebijeenkomst georganiseerd met als titel: “Samen een kloppend hart voor Weert”. De bijeenkomst was voor de ondernemers uit de binnenstad.

Het werd een groot succes met meer dan 120 ondernemers die luisterden naar de plannen van de BIZ voor 2023 en verder. Ontwikkelingen in de binnenstedelijke gebieden zijn zeer uitdagend te noemen en het is zaak dat de ondernemers in de binnenstad zich verenigen in een BIZ. Dit om de binnenstad aantrekkelijk en bruisend te maken middels het organiseren van evenementen, acties, maar ook het aanbrengen van sfeerelementen als bloemen, sfeerverlichting en muziek in de binnenstad.

Alle signalen voor een vruchtbare samenwerking tussen alle betrokken belanghebbenden staan op groen en het BIZ bestuur popelt om samen met de ondernemers het hart van de binnenstad weer te laten kloppen. Na afloop vond er een ondernemersborrel plaats en werd er een goede basis gelegd voor een positieve stemming in maart 2023.