Weerter rockband SugarPunch onthult knallende nieuwe single

Algemeen Uitgaan Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

Vandaag bracht SugarPunch hun langverwachte tweede single “I Want It All” uit, compleet met videoclip. Voor deze single hebben de heren en dame producer Frans Vermast (van o.a. De Heideroosjes) in de armen genomen.

“I Want It All” gaat over moderne liefde in de brede zin van het woord. Een onbeantwoorde verliefdheid of friends with benefits, en het verlangen en ongeduld waarmee dit gepaard gaat. Iedereen heeft zoiets wel eens meegemaakt.” Aldus Janneke, zangeres van SugarPunch. Afgelopen zomer werd er hard gewerkt aan de single. De band heeft samen met producer Frans Vermast de instrumentale tracks opgenomen bij Toneshed Recording Studio te Horst. De vocalen werden later bij de eigen studio van Vermast opgenomen.

In december nam de band de videoclip op voor “I Want It All”. Wederom werkte de band samen met videograaf Dion Huiberts, die ook de eerste videoclip (“Let You Fall”) van de band heeft verzorgd. Om de hoofdrollen tot leven te roepen werden er twee acteurs ingeschakeld, namelijk Joost Silvrants en Karien Curvers.

4 Februari zal de band een knallend optreden geven in Café ZigZag in Weert, om de single release van “I Want It All” te vieren. Dit feestje geven ze niet alleen. Voor deze avond haalt SugarPunch nog twee bands naar de Weerter kelderkroeg, namelijk Lake Louise (post-psychedelic rock) en Break In (hard rock). De avond gaat van start om 20:30 uur, en de entree is gratis. Je bent van harte welkom.

De videoclip van “I Want It All” is hier te bekijken: https://youtu.be/yMI3wj_VY2k.

Of beluister het via Spotify:
https://open.spotify.com/album/4KVOSvFBUNnCGpVnClqnTx?si=fZgcMVBHRJOfH73JgVT99g

Meer informatie

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie