Weerter mannenkoor Manoeuvre in Paradiso Amsterdam

Het is nog niet heel veel Weertenaren gegeven, maar op zondagavond 15 januari stond het Weerter mannenkoor Manoeuvre op de planken in het Amsterdamse Paradiso, in navolging van grote namen als Prince, Nirvana, David Bowie en Guns N’ Roses.

Paradiso Korendagen 2023

Manoeuvre was geselecteerd voor een optreden in het kader van de Paradiso Korendagen 2023. De Weerter zangers zongen de pannen van het dak en oogstten veel applaus met nummers van onder andere Queen en de Wall Street Crash. Een enthousiast publiek maakte de entourage compleet. Voor de heren van Manoeuvre was het een bijzondere ervaring.

Winterconcert in Weert

Op zondag 5 februari om 11.00 uur zal Manoeuvre het optreden herhalen tijdens een Winterconcert in Theatercafé De Huiskamer in Weert, samen met koor Sezako uit Sevenum.