Weerter Rockband SugarPunch! onthult catchy nieuwe single ‘His Girl Now’

Algemeen Kunst en Cultuur Weert Reageer 2 min. leestijd
Scene uit de videoclip (via management SugarPunch!)

Op 18 maart 2024 brengt de Weerter punkpop band SugarPunch! zijn nieuwe single ‘His Girl Now’ uit, compleet met videoclip. In deze clip speelt frontman Jesse Kanters van ‘Tommy Gazer’ (eveneens een Weerter band) een belangrijke rol. 

“Ons liedje ‘His Girl Now’ is in principe een dikke middelvinger naar mijn ex,” lacht Janneke, zangeres van ‘SugarPunch!’. “Een soort openbaring dat onze relatie echt helemaal fout was, en dat het goed is dat we uit elkaar zijn gegaan. Voor de kijkers van de videoclip wil ik trouwens, voor de goede orde, even melden dat Jesse niet écht mijn ex is. Mijn daadwerkelijke ex liet zich helaas niet benaderen voor een rol in de clip.”

‘His Girl Now’ is onderdeel van de aankomende EP ‘Damn Honey’, die in het najaar zal worden uitgebracht. Voor de opnames spendeerde de band een volledige week in de studio van Toneshed Recordings in Horst. Producer Erwin Hermsen verzorgde het opnameproces, mix en master. 

In januari werd de videoclip opgenomen voor ‘His Girl Now’. Deze werd deels opgenomen in de gezellige Weerter whiskeybar Richard’s Bar. Wederom werkte de band samen met videograaf Dion Huiberts, die ook de eerste twee videoclips (‘Let You Fall’ en ‘I Want It All’) van de band heeft verzorgd. Om het verhaal te bekrachtigen werden er twee acteurs ingeschakeld, namelijk Jesse Kanters en Quinty Peerlings.

De videoclip van ‘His Girl Now’ is hier te bekijken: https://youtu.be/Gn1S_ABxRPY

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie