Clinic voor Weerter jeugd bij Tennis- en Padelclub Boshoven

Foto via Depositphotos (mikdam)

Aanstaande zondag 26 maart vindt er bij Tennis- en Padelclub Boshoven een clinic plaats voor alle Weerter jeugd. De clinic is gratis, ook voor niet-leden, en wordt gegeven door Paul Haarhuis.

Opening tennisseizoen

Tevens wordt de opening van het tennisseizoen voor alle Weerter en Nederweerter tennisverenigingen gevierd. Opa’s, oma’s, vaders, moeders en andere belangstellenden zijn dan ook van harte welkom om te kijken naar alle activiteiten voor de jeugd. Naast een te gekke clinic zijn er toffe wedstrijdjes, leuke tennisspellen en een heuse disco op de tennisbaan. Ook krijgt de jeugd een lunch aangeboden en zullen dé mascottes van Tenniskids, Ace en Love, aanwezig zijn.

Inschrijving

Inschrijven is nog mogelijk tot woensdagavond 22 maart om 23.00 uur via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfx_cMXY19I93UGVYmecdEPhsigeBoZLZxzK3K1M_dUxRjk8A/viewform.

Praktische informatie

De clinic van Paul Haarhuis start om 09.30 uur en duurt tot 12.00 uur. De overige activiteiten eindigen om 14.00 uur. De organisatie is in handen van de samenwerkende jeugdcommissies van de Weerter en Nederweerter tennisverenigingen en de KLNTB. De festiviteiten vinden plaats bij TPC Boshoven, Vrakkerveld 4 in Weert.