Auto pakt verkeerde afslag rotonde, ramt lichtmast en crasht in Nederweert

Nederweert – Op de Rijksweg Noord (N266) in Nederweert heeft zaterdag rond 0.45 uur een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden.

Op de rotonde aan de Suffolkstraat had een auto de verkeerde afslag genomen waardoor het voertuig op de verkeerde weghelft terecht kwam. Het Up’je botste daarbij ook nog eens tegen een lichtmast en reed vervolgens aan de verkeerde kant van de weg langs de vangrail. Enkele tientallen meters verderop crashte de auto met de zijkant tegen de vangrail.

Voor zover bekend raakte de bestuurder niet gewond. Hij had vermoedelijk te diep in het glaasje gekeken. Zijn dronkemansactie heeft in elk geval aardig wat schade veroorzaakt. De beschadigde lichtmast zal verwijderd moeten worden. Ook was er het nodige zand uit de berm op het asfalt terecht gekomen.